HTML

A KvízKaland múzeumi kalandozásai

Múzeumba járni jó. A Kvízkaland Múzeumjáró blogja nyomon követ, ajánl, kritizál, elgondolkodtat, és arra ösztönöz mindenkit, hogy menjen kiállításokra. Szeretnénk segítséget is nyújtani a tárlatok megértéséhez, feldogozásához.

Friss topikok

Címkék

Hátizsákos kiállításnézés

2011.11.07. 19:30 KvizKaland

Most olyasmit tehetünk, amit amúgy nem: hátizsákkal mehetünk be a Nemzeti Múzeum Kelet és Nyugat határán című régészeti kiállítására. Persze nem a sajátunkkal, azt le kell adnunk a ruhatárban, de az információs pultnál kapunk helyette egy kincstárit, tele izgalmas dolgokkal.

Az amúgy nem friss (idén már 10 éves) állandó kiállítást bravúrosan frissítették fel a családi kutatóhátizsákkal a múzeumpedagógusok. A mai igényeknek (és múzeumi trendeknek) megfelelve próbálják becsalogatni a családokat az Kr.e. 400 000-től Kr. u. 804-ig elvezető kiállításba.

Örömmel állunk elébe a hívásnak. Felvesszük a hátizsákot, és irány a múlt!

folytatás itt

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://muzeumjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr323361746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása